Elite

En utrolig avgjørende uke for Gimle

Med tre kamper på fem dager og to av dem mot første og tredjeplassen i Firi-ligaen, kan Gimle ta et stort steg i retning seriegull kommende uke. Og endelig kan vi ha 200 tilskuere på hjemmekamper.

Frederik Gnatt

Av

Frederik Gnatt

January 21, 2022

Sånn kan Gimlehallen endelig se ut igjen.
Sånn kan Gimlehallen endelig se ut igjen.

Tre kamper på fem dager blir en kjempeutfordring for Audun Eskelands mannskap neste uke.
Onsdag er det Frøya Basket som gjester Gimlehallen, før Kongsberg Miners kommer på besøk bare to dager senere. Uken avsluttes i Oslo med bortekamp mot Ammerud.

Og endelig kan vi ha flere tilskuere i Gimlehallen, på neste ukes hjemmekamper kan vi ha 200 tilskuere. Vi gleder oss til å høre stemningen på Firi-kamper igjen.

Vinner Gimle de to første kampene neste uke så tar vi også et stort steg mot seriegullet for andre sesong på rad. I skrivende stund har Gimle 14 seire og kun tre tap, Frøya topper serien med 15 seire og like mange tap, mens Kongsberg ligger på tredjeplass på tabellen.

Gimle har hatt en litt tung start på sesongen med flere skader på nøkkelspillere. Mikkel Kolstad, Eivind Lamo og Milovan Savic har enda ikke spilt i 2022, men både Mikkel og Milovan håper vi er tilbake til toppkampen mot Frøya.

Grunnen til det tøffe kampprogrammet kommende uke er utsatte kamper. Kampen mot Kongsberg Miners skulle blitt spilt i oktober, men ble utsatt etter de forferdelige hendelsene som rystet Kongsberg 13. oktober. Kampen mot Ammerud skulle bli spilt rett før jul, men ble utsatt på grunn av koronasmitte hos Ammerud.

Både Frøya og Gimle kan ta et gigantisk steg mot seriemesterskapet, vi håper å fylle hallen med støtte til Gimleguttene. Begge hjemmekampene starter kl. 19.00. Vi kommer ikke til å selge billetter i døren, alle må kjøpe via vårt billettsystem (link under), også Mint-billetten hvor vår sponsor Mint Media sørger for gratis inngang til alle barn til og med 13 år og sesongkortinnehavere MÅ registrere billetter.

Gimle Basket mot Frøya Basket. Onsdag 26. januar kl. 19.00 i Gimlehallen. Billetter kan kjøpes her.
Gimle Basket mot Kongsberg Miners. Fredag 28. januar kl. 19.00 i Gimlehallen. Billetter kan kjøpes her

Les Neste

Ditt ønske om nyhetsbrev er registrert.
Oops! Noe gikk galt. Er epostadressen din rett?