Junior

Fremtidens Stjerner i Aksjon

Denne uken samlet Gimle Basketballklubb unge og erfarne spillere for en testdag med fokus på både fysisk form og samhold.

Max tar sats og tester rekkevidden sin.
Max tar sats og tester rekkevidden sin.

Denne uken samlet Gimle Basketballklubb unge spillere, fra de ferskeste håpefulle til erfarne medlemmer av herrelaget, for en testdag fylt med sportslige utfordringer og sosialt samvær. Dette arrangementet var ikke bare en prøve på fysisk dyktighet, men også en gylden mulighet til å styrke båndene mellom klubbens medlemmer.

Fysiske Tester

Arrangementet omfattet en rekke fysiske tester inkludert 14 meter sprint, lane agility, pushups, max rekkevidde med fart, og 15 meter beeptest. Disse øvelsene ble valgt for å speile noen av de ferdighetene som er mest relevante i basketball, samt for å motivere spillerne til å måle og forbedre sin egen prestasjon.

Bygging av Broer Mellom Generasjoner

En sentral del av testdagen var fokuset på å knytte bånd mellom spillerne på tvers av aldersgrupper. Målet var at alle, fra de yngste deltakerne til de eldste elitespillerne, skulle føle en sterkere tilknytning til klubben og hverandre. Ved å inkludere spillere fra herrelaget som arrangører, ble de yngre deltakerne gitt sjansen til å lære direkte fra sine forbilder og føle en dypere tilhørighet i Gimle-familien.

Morten Osland og Mats Fernø fra Gimles BLNO-lag.

Intervju med Ludvig Agdal

Ludvig Agdal, en 13 år gammel ivrig spiller fra Gimle sitt 2010-lag, delte sine tanker om dagen:

Om samholdet: Jeg synes samholdet mellom de ulike spillerne er veldig bra. Alle kan snakke med alle, og eldre spillere hjelper til for å få et godt samhold.

Om utfordringene: Ingen av øvelsene var mer utfordrende enn andre, men om jeg måtte velge en, måtte jeg tatt lane agility. Den var ikke så veldig slitsom, men det var utfordrende på grunn av kombinasjonen med å løpe, slide og rygge.

Om motivasjon: Denne dagen har gjort at jeg vet hva jeg er god på og dårlig på, så jeg kan trene på det jeg trenger. Det har gjort at jeg har blitt motivert til å trene i sommer.

Om deltakelsen fra BLNO spillere: At eldre spillere er der og hjelper til, gjør at det blir ekstra stas å være med, og du får lyst til å gjøre ditt beste.

Ludvig Agdal tester rekkevidden sin.


Testdagen ga ikke bare et innblikk i spillerenes fysiske tilstand, men også en bekreftelse på klubbens evne til å samle unge mennesker rundt felles mål og interesser. Gjennom aktiv deltakelse og engasjement fra ulike aldersgrupper, styrkes grunnlaget for både personlig og atletisk vekst. Idet vi ser fremover, forblir klubbens fokus på å utvikle hver enkelt spiller, sikre at de føler seg verdsatt og motivert til å strekke seg mot nye høyder.

Les Neste

Ditt ønske om nyhetsbrev er registrert.
Oops! Noe gikk galt. Er epostadressen din rett?