Elite

Frustrerende seier for Gimle

Det ble nok en overlegen seier og Gimle topper nå BLNO-tabellen, men dagens kamp mot Nidaros viste at Gimleguttene har litt igjen før de når maksnivået.

Frederik Gnatt

Av

January 16, 2021

Det ble seier, men alt gikk ikke på skinner for Kristoffer Sætren og lagkameratene mot Nidaros. Foto: Nicholas Noreng.

De to beste nyhetene i dag er at Milovan Savic var tilbake på banen og fullførte sin første kamp siden sesongåpningen mot Frøya i oktober og at Gimle med seier i lørdagens kamp mot Nidaros overtok Gimle toppen av tabellen i i BLNO.

Det var også veldig gøy for klubben å få muligheten til å spille i Fana Arena som også blir hjemmebane i neste hjemmekamp, 31. oktober mot Frøya.

Første periode var også meget god, og viste virkelig hva som bor i dette laget. 33 - 7 sto det på storskjermen i hallen da perioden var over. Kampen var da selvfølgelig avgjort og resten av oppgjøret bar preg av nettopp dette.

Fra 2. periode og ut kampen vant Nidaros Jets 47 - 43. Audun Eskeland roterte mye kampen gjennom, Chavares Flanigan spilte mest med 24 minutter.

Eivind Lamo endte som toppscorer med 16 poeng, mens Mikkel Kolstad og Reidar Greve scoret 11 poeng hver.

Neste helg skal Gimle til Trondheim for å møte Nidaros igjen på lørdag, mens de reiser videre til Oslo for å spille mot Ammerud søndag.

Så er det klart for hjemmekamp igjen. Oppgjøret mot Frøya er flyttet fra førstkommende onsdag til søndag 31. januar kl. 18.00 for å kunne spille i Fana Arena. Der tror vi det blir enda bedre stemning og forhåpentligvis en enda bedre kamp når to av topplagene møtes.