Elite

Gimle på topp

Med en knusende overlegen seier over Nidaros Jets og Frøya-tap mot Asker Aliens, er Gimle Basket nå på toppen av tabellen i BLNO.

Frederik Gnatt

Av

Frederik Gnatt

November 22, 2020

Gimle topper BLNO.
Gimle topper BLNO.

Etter åtte kamper i BLNO-sesongen er Gimle på topp av BLNO-tabellen.
Syv seire, på rad, og kun ett tap er fasit så langt denne sesongen.

Morten og co storspiller
Tapet kom i sesongens første kamp mot Frøya Basket, en spennende kamp der Gimle hadde muligheten til å gå forbi med bare noen sekunder igjen på klokken. Det ble desverre straffebom fra Morten Osland den gang, og Frøya kunne sikre seieren.

Siden har verken Morten eller de andre guttene på laget sett seg tilbake. Og i helgens seier mot Nidaros var Morten igjen toneangivende for Gimleguttene.
Hele 14 poeng scoret Osland i første periode, en periode som la grunnlaget for 109 - 65-seieren over Jets i Trondheim.

Forsterkninger er kommet inn
Gimle har også fått inn flere spillere etter den første kampen mot Frøya.
Chavares Flanigan er tilbake. Chip var enorm for Gimle etter nyttår i forrige sesong. Gimle var klare for semifinale hvor vi skulle møte enten Asker eller Kongsberg da BLNO ble avlyst. Nå er amerikaneren tilbake og har igjen vist hvor verdifull han er for klubben.
En annen vi er veldig glad for å se tilbake på parketten er Anders Fjærestad. Anders har lang fartstid i Gimle. Etter noen år i Danmark har Anders vært tilbake i Bergen i noen år, men ikke hatt muligheten til å spille BLNO. Nå er han endelig skikkelig tilbake og blir dermed den tredje Fjærestaden på BLNO-laget (lillebror Espen og svoger Søren er også på laget). Anders gir Gimle nok en meget god skytter, god størrelse og enda et våpen Audun Eskeland kan leke seg med. I helgens seier over Nidaros ble Anders toppscorer med 21 poeng.

Venter på Milovan
Gimle venter fortsatt på at Milovan Savic skal bli skadefri. Montenegrianeren som er blitt kåret til både MVP og ligaens beste forsvarsspiller har slitt lenge med en vond fot. Nå er det bekreftet at det er smerter i plantar fascia som er problemet. Milovan gjennomgår behandling og skal være tilbake over nyttår.

En ting er helt sikkert, vi er meget fornøyd med starten på årets sesong og gleder oss til fortsettelsen.

Les Neste

Ditt ønske om nyhetsbrev er registrert.
Oops! Noe gikk galt. Er epostadressen din rett?