Elite

Gimle slo tilbake - knuste Asker Aliens

Etter en svak forestilling mot Frøya på onsdag, slo Gimle kraftig tilbake i lørdagens storseier mot Asker Aliens. Ekstra gledelig var det å se Eivind Lamo tilbake på banen.

Frederik Gnatt

Av

Frederik Gnatt

February 13, 2022

Eivind Lamo var endelig tilbake på parketten for Gimle.
Eivind Lamo var endelig tilbake på parketten for Gimle.

Gimle har et tett kampprogram med fem kamper på syv dager, og det kan være godt etter skuffelsen mot Frøya på onsdag.

Lørdag var det et Gimlelag vi kunne kjenne igjen og Audun Eskelands mannskap regelrett blåste Asker Aliens av banen. Etter første periode var stillingen 33 - 9 i favør Gimle og kampen i realiteten over. Til slutt sto det 94 - 53 til Gimle.

Innsats, treffsikkerhet og lagspill var helt tydelig og ekstra gledelig med Gimleøyne var det å se Eivind Lamo tilbake på banen for første gang på flere måneder.
- Det er alltid kjipt å sitte på siden når man vil hjelpe laget, så å kunne være med å bidra igjen føles godt. Det har vært en veldig vanskelig sesong for min del hvor jeg har slitt med mye smerter hele tiden, så nå håper jeg bare jeg kan være med å hjelpe laget i sluttspillet, forteller vår landslagsforward.

Eivind ble sammen med Milovan Savic Gimles toppscorer, begge endte på 19 poeng. Savic følte Gimle hadde kontroll fra start til slutt og det var deilig å komme seg videre fra onsdagens tap.

- Vi hadde et godt fokus i dag, selv om de manglet noen spillere. Vi hadde kontroll hele kampen, så vi fikk prøvd ut litt forskjellige ting også. Det går så fort for tiden, så vi kan aldri tenke på kamper som har vært. Neste kamp er alltid viktig og det er deilig å få tilbake spillere som har vært syke og skadet. Frøya kampen er bak oss og jeg tror det kommer til å bli veldig bra i tiden som kommer.

Eivind var også klar på det var en revansjelysten gjeng som møtte Asker lørdag.
-  Som lag ville vi reise oss etter onsdagen, og prøve å få til noe vi kan bygge på videre. Vi presterer godt til tider, men er fortsatt for ujevne. Vi er avhengige av å få alle tilbake i trening sånn vi kan få jobbet konsekvent kollektivt.

Neste kamp er allerede søndag mot Ammerud, før Ammerud venter igjen på tirsdag i en kamp som er blitt utsatt to ganger på grunn av korona. Onsdag er det klart for ny hjemmekamp og nok et lokaloppgjør når Fyllingen kommer til Gimlehallen.

Les Neste

Ditt ønske om nyhetsbrev er registrert.
Oops! Noe gikk galt. Er epostadressen din rett?