Elite

Gimle vant vår egen «Flu game»

Gimle fikk ingen enkel oppgave i inngangen til kampen vi måtte vinne. Med mye sykdom i laget før onsdagens skjebnekamp var det mye usikkerhet. Den usikkerheten viste seg å være unødvendig.

Frederik Gnatt

Av

Frederik Gnatt

April 7, 2022

Gimle imponerte i den 4. semifinalen mot Kongsberg. Foto: Brage Æsøy Titlestad.
Gimle imponerte i den 4. semifinalen mot Kongsberg. Foto: Brage Æsøy Titlestad.

Med ledelse 2 - 1 i kamper kunne Kongsberg Miners sikre seg finaleplass om de vant i Gimlehallen onsdag. Sesongen ville i så tilfelle vært over for Gimleguttene.

Men med ryggen mot veggen og hele sesongen på linjen sto Gimle frem. Fra start tok de kommando og styrte stort sett hele kampen. Til pause ledet Gimle med 17 poeng, etter at Espen Fjærestad tok fyr mot slutten av andre periode og scorte på tre trepoengere på rappen.

For Gimle var det også fantastisk deilig å se Eivind Lamo tilbake på banen. Eivind har ikke spilt så langt i semifinaleserien etter å fått hjernerystelse på trening før serien startet. I går var landslagsspilleren vår virkelig tilbake. 16 poeng og 6 returer og en holdning som oste vinnervilje er viktig for Gimlelaget å få tilbake.
- Det var selvfølgelig enormt å ha med Lamo igjen. Han gir oss en edge og en vinnervilje, samt at han er såpass dreven i spillestilen, forteller trener Audun Eskeland.

Det var mange som hadde strålende kamper i onsdagens 86-65 seier.
- Det var flere gode. Godt at Espen fikk noen åpne skudd, Jørgen spilte bra forsvar, Bryan var effektiv, Mikkel og Lars generelt mye bra, spesielt i forsvar, fortsetter Audun.

Jørgen Odfjell var igjen enorm i forsvar for GImle. I tillegg scorte han 14 poeng.

Nå venter en avgjørende 5. kamp i Kongsberg på søndag. Vinneren der møter Bærum i finalene.

Gimle kommer til å sette opp buss for å få de som ønsker av supportere over til Kongsberg slik at vi kan være med å støtte guttene.


Les Neste

Ditt ønske om nyhetsbrev er registrert.
Oops! Noe gikk galt. Er epostadressen din rett?