Elite

- Gleder meg til å spille i en fullstappet Gimlehall

Jørgen Odfjell er klar for en ny sesong for Gimle Basket. - En veldig viktig signering, sier trener Audun Eskeland.

Frederik Gnatt

Av

Frederik Gnatt

May 9, 2021

Jørgen Odfjell er klar for en ny sesong for Gimle Basket.
Jørgen Odfjell er klar for en ny sesong for Gimle Basket.

Flere gode nyheter for Gimle Basketball. Jørgen Odfjell har satt penn til papir og blir å se for i Gimlehallen kommende sesong.
Jørgen kom tilbake til Gimle halvveis i forrige sesong, og viste fra første kamp hvor viktig han kan være som spiller. Nå er den ambisiøse 20-åringen klar for å ta nye steg og hjelpe Gimle mot målet om å endelig hente kongepokalen.

Gimle ble som kjent seriemester i år, men fikk ikke muligheten til å vise seg frem i sluttspillet ettersom dette ble avlyst. Siste kamp var 16. januar mot Nidaros Jets, nå gleder Jørgen seg til å ta fatt på en ny sesong.
- Jeg håper vi skal få det fett som lag både på og av banen. Samtidig som vi spiller bra sammen og vinner kamper, forteller landslagsspillern.

Jørgen har også ambisjoner om spill utenfor landets grenser, og er klar for å jobbe hardt for å nå sine mål.
- Det er jo litt vanskelig å si hva slags rolle vi spillerne på laget får, men jeg har veldig lyst til å vise meg som en mer komplett spiller.

Det siste er nok musikk i ørene til hovedtrener, Audun Eskeland. 
- Jeg håper han tar steg med tanke på intensitet og forsvar, der har han fortsatt et utappet potensiale. Han har mye talent og kan bli en ordentlig klassespiller om han tar det alvorlig, kommer det fra treneren.

Der Jørgen selvfølgelig er sulten på egen utvikling også er det ingen tvil om at både han og resten av laget føler de har noe uoppgjort i sluttspillet. For to sesonger var Gimle klar for semifinale som det virkelige formlaget i BLNO, og i år ble altså guttene kåret til seriemester, men sluttspillet ble igjen avlyst.
- De to siste årene har vi jo hatt god selvtillit og flow inn mot sluttspillet, men ikke fått lov til å spille ferdig en gang. Så jeg tror mange er veldig sultne på å spille sluttspillet neste sesong.

En annen ting som manglet i stor grad forrige sesong var publikum. Det er få lag i innendørsidrett i hele Norge som kan matche stemningen Gimlehallen gir når den er fylt opp. Det er nok en ting Jørgen gleder seg til.
- Det er en helt annen kamp når publikum er i hallen. Det blir mye mer intenst og er mye gøyere. Det er faktisk noe av det jeg ser mest frem til neste sesong, å spille i en fullstappet Gimlehallen med dette herlige laget, avslutter Jørgen.

Vi gleder oss også, og hele klubben er veldig glad for at Jørgen er med videre.
Og Audun er ikke i tvil om at dette var en viktig signering.
- Jeg er veldig glad for at vi har signert Jørgen. Vingspillere med lengde gjør lag veldig mye mer fleksible og Jørgen er absolutt en slik spiller.

Les Neste

Ditt ønske om nyhetsbrev er registrert.
Oops! Noe gikk galt. Er epostadressen din rett?