Elite

Klar for ny sesong i Gimle Basket

Mikkel Kolstad er klar for sin første fulle sesong for Gimle på 5 år. Storskytteren har mål om å vinne - og å få karrierens første dunk.

Frederik Gnatt

Av

Frederik Gnatt

June 15, 2021

Trener Audun Eskeland og Mikkel Kolstad ser begge frem mot ny sesong i Gimle Basket
Trener Audun Eskeland og Mikkel Kolstad ser begge frem mot ny sesong i Gimle Basket

Etter fire år som collegespiller kom Mikkel Kolstad tilbake til Gimle i januar forrige sesong. Det ble dessverre kun to kamper for Gimle, ettersom at det som først var utsettelser grunnet korona til slutt endte med at sesongen ble avsluttet.

Satser på å få første dunk
Dermed blir kommende sesong den første på fem år at Mikkel får vært med Gimle i sesongoppkjøringen til Gimle som Gimlespiller. Og Mikkel har noen personlige mål for året som kommer.
- Personlig ønsker jeg å utvikle meg gjennom hele sesongen. Jeg håper å kunne bidra med rutine på trening og i kamp, samtidig å gjøre det som skal til for å vinne kamper. Jeg håper å treffe et par treere og få karrierens første dunk, melder26-åringen.

Laget forkommende sesong er en herlig blanding av rutine og unge talenter. Og med lokalespillere som Mikkel som skal dra lasset er ambisjonene for sesongen høye.
- Siden vi ikke har fått spilt sammen med fullt lag trenger vi nok noen kamper på å finne rytmen. Men ambisjonene er likevel høye for sesongen og jeg tror at vi vil bli et vanskelig lag å slå når vi er fulltallige.

Håper på tilskuere
Sesongen2020/21 endte med seriegull for Gimle Basket ettersom vi ledet serien da denne ble avsluttet. Men to sesonger på rad har selvtilliten vært på topp inn i sluttspillet, som jo er det store målet å vinne.
- Det var en kjip slutt på forrige sesong, så vi gleder oss til å komme i gang med kamper igjen. Vi er veldig motiverte. Det hadde vært utrolig gøy om vi får tilskuere på kamp igjen. Det er helt klart en stor forskjell med og uten tilskuere. Så får vi håpe at flest mulig vil komme på kamp og heie.

Mikkel er altså tilbake der det startet, i Gimlehallen. Og er ikke i tvil om hva han gleder seg mest til.
- Jeg gleder meg veldig til å spille kamper igjen.

Vinnerskalle og flink med de yngre
Og det er ikke bare storskytteren som er fornøyd med å være tilbake i Gimle. Hovedtrener Audun Eskeland er også begeistret for å ha Mikkel med igjen for en hel sesong.
- Det var en veldig viktig signering for oss. Mikkel gir oss skuddkraft og godt forsvar, i tillegg til at han kan spille begge guardposisjonene. Han er og en vinnerskalle og viktig sosialt. Vi begynner å få en solid rekke med vingspillere nå, noe som er veldig viktig. Han er og flink med klubbens yngre spillere, så han blir nok en populær type hos oss.

Les Neste

Ditt ønske om nyhetsbrev er registrert.
Oops! Noe gikk galt. Er epostadressen din rett?