Elite

Lørdag blir det basketfest - i Fana Arena!!

Da de leste at det ikke var mulig å ha publikum i Gimlehallen for lørdagens kamp mot Nidaros inviterte Fana IL oss til å spille i Fana Arena. Vi takker og bukker og gleder oss

Frederik Gnatt

Av

Frederik Gnatt

January 13, 2021

basketfest
basketfest

Med de strenge restriksjonene rundt koronatiltak har ikke Gimle mulighet til å ha tilskuere i Gimlehallen. Vi har startet nyåret forrykende, med seier over tre av lagene som var tippet i toppen i år; Asker Aliens, Bærum Basket og Kongsberg Miners.

Tilbake i Gimle etter utenlandsopphold er Jørgen Odfjell og Mikkel Kolstad, i tillegg er Kurt Ali Ouakkaha Størseth tilbake fra skade. Og til helgen er det mulig Milovan Savic spiller sin andre kamp for sesongen.

Derfor var vi langt nede over å ikke kunne ha tilskuere i Gimlehallen, dette laget fortjener støtten fra publikum. Og litt ut av intet kom en utstrakt hånd fra Fana IL.
- Vi kan ha 180 tilskuere hos oss, må da kunne gå an å lage noe opplegg, var meldingen som tikket inn fra avdelingsleder for håndball i Fana Catharina Furnes.

Etter å ha kastet oss litt rundt og fått ok fra forbundet ble det altså på kort tid bestemt at vi spiller lørdagens kamp mot Nidaros Jets i Fana Arena. Der har vi lov til å ha 180 tilskuere, alle må kjøpe billett på hoopla.no (link til billettkjøp ligger i "neste kamp" på hovedsiden) og registrere seg med fullt navn og telefonnummer. Billettene ligger ute for salg og her er gjelder "førstemann til mølla" prinsippet. Sesongkortholdere må også registrere seg på siden, men trenger selvsagt ikke å betale.

Kamptidspunkt er fortsatt 16.00 og vi gleder oss til å se mange av dere på tribunen på lørdag.

Les Neste

Ditt ønske om nyhetsbrev er registrert.
Oops! Noe gikk galt. Er epostadressen din rett?