Elite

Ni på rad - men Audun er ikke helt fornøyd

Centrum Tigers ble ingen match for BLNOs serieleder i Gimlehallen.

Frederik Gnatt

Av

Frederik Gnatt

November 29, 2020

Selv med ni strake seire og tabelltopp er ikke Audun Eskeland fornøyd med innsatsen den siste tiden.
Selv med ni strake seire og tabelltopp er ikke Audun Eskeland fornøyd med innsatsen den siste tiden.

Med siffrene 89 -67 ble det en knusende overlegen seier for Gimle i søndagens kamp mot Centrum Tigers.

Dermed har også Gimleguttene vunnet sine siste ni kamper denne sesongen, sesongens eneste tap kom i første kampen mot Frøya Basket. Gimle er da også fortsatt på toppen av tabellen av BLNO.

Det var nok en gang en solid laginnsats for Gimle. 11 spillere tegnet seg på scoringslisten. Eivind Lamo ble toppscorer med 20, Chavares Flanigan endte på 14 og Reidar Greve med 11 poeng . Alle spillerne fikk også en del minutter på banen, og det kan virke som at trener Audun Eskeland hadde kommende onsdags kamp mot Bærum Basket litt i tankene, Espen Fjærestad spilte mest i dag med 26 minutter. En liten ekstra godbit fikk vi også servert da Simon Jensen fikk sin første dunk i BLNO-kamp.

Audun selv var ikke helt fornøyd dagens kamp.
- Jeg synes ikke vi viste en god side av oss selv. Centrum skjøt 63 prosent fra topoengerne i første omgang, noe som vitner om et forsvar med store hull. Vi manglet i det hele kollektiv tilstedeværelse defensivt. Centrum er vanskelig å spille mot. De kjemper hardt, beveger seg mye og gir aldri opp. De tok oss ut av rytme i angrep i andre omgangen, dessverre. Det skal de ha kred for, samtidig som jeg mener at våre spillere kunne vært mer aggressive, mener Audun.

- Det er litt vanskelig å å hente frem lyspunktene i en slik kamp. Søren sitt første innhopp var veldig bra. Marcus (Lampe) var vår beste forsvarsspiller i dag. Det er veldig positivt, fortsetter Audun. Marcus har vært ute i flere uker med skade i foten, men begynner tydelig å vise hvor mye han har forbedret seg før denne sesongen.

At Gimle leder serien og har vunnet ni kamper på rad er ikke noe Gimles trener bruker mye energi på, eller gleder seg veldig over.

- Jeg tenker ikke så mye på det. Det er en lang sesong. Det er viktigere å være prosessorientert og sørge for at vi forbedrer oss fra kamp til kamp. Det synes jeg ikke vi har gjort i det siste, så vi trenger en bunnsolid prestasjon mot Bærum.

Allerede onsdag er det klart for ny kamp for Gimleguttene. Da kommer altså Bærum Basket, anført av en av BLNOs aller beste spillere i Stian Mjøs, på besøk.
- For å vinne mot Bærum må vi stille opp med mye mer konkurranseinstinkt og spilleglød enn vi gjorde i dag. Vi bør skjerpe 1-1 forsvaret vårt og evnen til å se mann og ball når vi er hjelpeforsvarere, er Auduns klare melding før neste kamp.

Kampen mot Bærum blir dessverre også for nesten tomme tribuner, men det er mulig å se den på direktesport.no. Kampstart er kl. 18.00.

Les Neste

Ditt ønske om nyhetsbrev er registrert.
Oops! Noe gikk galt. Er epostadressen din rett?