Elite

Nidaros ble overkjørt - nå venter Kongsberg Miners

Ikke overraskende ble det en komfortabel seier mot Nidaros, med et trepoengsshow fra Mikkel Kolstad som den største underholdningen. Men fredag er det klart for storkamp mot Kongsberg Miners.

Frederik Gnatt

Av

Frederik Gnatt

December 5, 2021

Mikkel Kolstad var kampen gigant mot Nidaros Jets. Foto: Odd Løvset
Mikkel Kolstad var kampen gigant mot Nidaros Jets. Foto: Odd Løvset

Det ble overkjøring i Gimlehallen søndag da tabell-leder møtte tabelljumbo. 92 - 54 ble stillingen i favør Gimle og dermed ble sesongens tiende seier på våre ti kamper sikret. Seieren betyr selvfølgelig også at Gimle beholder sin plass øverst på tabellen i Firi-ligaen.

Skyteshow fra Mikkel
Uten særlig spenning i kampen ble det andre ting publikum måtte ha fokus på, og aller mest spennende var Mikkel Kolstads skyteoppvisning i 2. periode. Fem trepoengere og 19 poeng totalt i perioden både avgjorde kampen og begeistret publikum. En annen godbit var flyveren, eller alley oopen, Reidar Greve serverte Simon Jensen som resulterte i en herlig dunk.

Mange som bidro
Audun Eskeland er fornøyd med to seire på to dager, og med at flere bidro i dagens kamp.
- Greit å ha to seire første helgen etter pausen. Vi spilte ikke spesielt bra mot Bærum i går, så vi må bare brette opp ermene og utvikle oss som lag nå fremover. Det er uansett bra å vite at vi kan forbedre oss mye. Hvis spillerne ønsker det, så blir det bra. I dag er jeg fornøyd med at alle spillerne ble rotert og at alle bidro med gode ting. Ikke verst av Mikkel med såpass mye poeng i første omgangen. Gøy og å se Kristoffer skikkelig aggressiv på banen.

Gimletreneren er også klar på at det nok blir en enda tøffere test kommende helg, med førstkommende fredag som vår neste kamp mot Kongsberg Miners. Miners har vunnet åtte kamper og tapt kun tre så langt i sesongen og blir garantert en av Gimles argeste konkurrenter både i serie og sluttspill.
- Neste helg blir det veldig tøft med Kongsberg og Tromsø. Vi må ha en god uke frem til fredag, forteller Audun.

Kampen mot Kongsberg Miners spilles i Fana Arena og kampstart er kl. 20.00.

Der håper vi å se alle som er interessert i norsk basket. Ta med venner og familie og la oss gjøre kampen i Fana Arena til en skikkelig fest.

Og der har også Audun Eskeland håp om at Gimle igjen blir forsterket.
- Jeg håper å se Milovan på banen igjen mot Kongsberg.

Les Neste

Ditt ønske om nyhetsbrev er registrert.
Oops! Noe gikk galt. Er epostadressen din rett?