Elite

Ny sesong i Gimle

Milovan Savic er klar for en ny sesong for Gimle Basket. Les mer om hva bamsen fra Montenegro ser for seg i årets sesong.

Frederik Gnatt

Av

Frederik Gnatt

October 8, 2020

Fornøyd gjeng.
Fornøyd gjeng.

Det er en gledens dag når Milovan Savic skriver under på enny kontrakt med Gimle Basket. Savic har vært en av BLNOs absolutt bestespillere siden han kom i 2018. I sin første sesong førte han Gimle til finaleog ble kåret til både årets spiller, samt årets forsvarsspiller.

Savic og resten av guttene var klare for semifinale dasesongen plutselig ble avlyst grunnet Korona, og bamsen fra Montenegro følerhan har noe uoppgjort i BLNO.

-       Vi skulle vunnet BLNO denne sesongen, slik vispilte mot slutten av sesongen tror jeg ingen kunne slått oss, sier Savic.

Milovan er ikke bare viktig for BLNO-laget vårt. Han bidrarogså sterkt til rekrutteringen i klubben som assistenttrener for flere lag,åpne hall-prosjekter hvor klubbens medlemmer kan komme å trene med Savic og somen del av det spennende tiltaket «Skills Academy».

-       Å få signert Milovan betyr enormt for Gimle. Haner akkurat en slik importspiller vi ønsker å ha. Selvfølgelig en meget godspiller, kanskje den beste i BLNO, men også en spiller som hever de andre guttapå laget med sin tilnærming til spillet og sin profesjonalitet. I tillegg erhan en kjempetype som både de yngre barna og foreldre i klubben digger. Milovaner en viktig del av vår satsing i årene som kommer både på elite og breddenivå,sier daglig leder Frederik Gnatt om signeringen.

Milovan signerer i første omgang en ny kontraktpå ett år.
Vi gleder oss til å kunne se Milovan på parketten igjen i sesongen som kommer.

Les Neste

Ditt ønske om nyhetsbrev er registrert.
Oops! Noe gikk galt. Er epostadressen din rett?