Elite

Ny storkamp på lørdag

Det ble en thriller mot Asker forrige helg. Lørdag kl. 17.00 er det klar for ny kamp i Firiligaen, denne gang mot Bærum Basket.

Frederik Gnatt

Av

Frederik Gnatt

November 3, 2021

Mikkel Kolstad scorer mot Asker.
Mikkel Kolstad scorer mot Asker.

På resultat-tavlen sto det 73 - 72 i favør Gimle da fløyten gikk etter endt kamp mot Asker.
I ettertid viste det seg at det var gjort to feil i sekretariatet i kampen.

Asker skulle hatt ett ekstra poeng tidlig i andre periode og Askers meget gode Stian Emil Berg skulle hatt sin 5. feil i starten av 4. periode. Asker har valgt å ikke levere inn protest på resultatet og dermed blir 73 - 72 den endelige stillingen fra forrige lørdags kamp.

Det betyr at Gimle Basket fortsatt er ubeseiret i Firi-ligaen. Forrige helg var fire lag ubeseiret, men etter at vi slo Asker og Tromsø overrasket med seier mot Kongsberg Miners er det nå kun Gimle og Frøya Basket som står med null i tapskolonnen.

Og til helgen venter nok en tøff utfordring når Bærum Basket kommer på besøk. Anført av Stian Mjøs er Bærum alltid blant Gimles argeste motstandere og de siste årene har det vært mange gode kamper mellom disse lagene. Bærum har startet sesongen med tre seire og to tap, men skal ha med seg forsterkninger til Bergen i form av nysignerte spillere.

Det håper vi også at Gimle har kommende lørdag. Bryan Coleman var veldig god for Gimle da han spilte her sist i 2015/16-sesongen og vi håper også at Bryan er spilleklar til lørdagens kamp.

Med Bryan på plass er Gimlelaget komplett og det blir spennende å se utviklingen til Audun Eskelands mannskap.

Første mulighet er altså lørdag kl. 17.00 i Gimlehallen.
Billetter kan kjøpes her: https://gimlebasket.hoopla.no/sales/1225792290?utm_source=hoopla.no&utm_medium=search

På alle hjemmekamper i årets sesong sponser Mint Media alle barn til og med 13 år gratis inn på kamp. Vi ønsker likevel at alle som kommer på kampen registrerer billetter på forhånd og via billettsystemet.

Les Neste

Ditt ønske om nyhetsbrev er registrert.
Oops! Noe gikk galt. Er epostadressen din rett?