Elite

Semifinalene klare - første hjemmekamp onsdag 30. mars

Gimle Basket møter Kongsberg Miners i semifinalene i Firi-ligaen. Vi gleder oss til å fylle hallen og heie Gimleguttene frem mot finalen.

Frederik Gnatt

Av

Frederik Gnatt

March 21, 2022

Semifinaler Kongsberg Miners - Gimle Basket

Kamp 1: Søndag 27. mars kl. 17.00 i Kongsberg - se kampen på TV 2 Play.
Kamp 2: Onsdag 30. mars kl. 17-30 i Gimlehallen - Kjøp billetter ved å klikke på linken her: Semifinale kamp to billetter
Kamp 3: Søndag 3. april kl. 18.00 i Kongsberg - se kampen på TV 2 Play
Kamp 4 (om nødvendig): Onsdag 6. april kl. 17.30 i Gimlehallen - billetter kommer senere.
Kamp 5 (om nødvendig): Søndag 10. april kl. 17.00 i Kongsberg - Se kampen på TV 2 Play.

Etter å ha slått Fyllingen Basket rett ut i kvartfinalene er det nå Kongsberg Miners som venter i semifinalene. Disse spilles som en best av fem serie, hvor Kongsberg Miners har hjemmebanefordel om det skulle gå til en femte og avgjørende kamp.

Dette blir første gang siden 2019 at det gjennomføres semifinaler i sluttspillet for menn. I 2020 var Gimle klare for semifinalene da sluttspillet ble avlyst på grunn av korona, og i 2021 ble sesongen avlyst før sluttspillet startet.

I 2019 var det nettopp Kongsberg Miners og Gimle Basket som var finalistene og Kongsberg ble kronet som Norgesmestere etter å ha slått Gimle 2-1 totalt i kamper, den siste etter ekstraperioder.

Vi gleder oss enormt til disse kampene og ser frem mot en helt elektrisk stemning i Gimlehallen på våre hjemmekamper. Nå gjelder det å mobilisere og ta med venner og kjente på en opplevelse i vår arena.

Informasjon og billetter til vår andre hjemmekamp kommer når vi vet om det blir nødvendig eller ikke.

Les Neste

Ditt ønske om nyhetsbrev er registrert.
Oops! Noe gikk galt. Er epostadressen din rett?