Elite

Sesongen avlyst for BLNO-guttene

For andre året på rad blir BLNO-sesongen avlyst før sluttspillet er gjennomført på grunn av korona.

Frederik Gnatt

Av

Frederik Gnatt

March 17, 2021

Sesongen er over for Audun Eskeland og Gimles BLNO-lag. Foto: Nicholas Noreng
Sesongen er over for Audun Eskeland og Gimles BLNO-lag. Foto: Nicholas Noreng

Det ble i dag, onsdag, bestemt på et ekstraordinært forbundsmøte at BLNO-sesongen for 2020/21 blir avlyst. Avgjørelsen er tatt i tett dialog med BLNO-klubbene og er et resultat av at det rett og slett ikke vil være mulig å gjennomføre sluttspillet innen datoen 15. april som var fristen BLNO-lagene selv hadde satt som siste mulige kampdato.

For Gimle betyr det at sesongen ender med et seriemesterskap, men at vi for andre året på rad ikke får muligheten til å spille om Kongepokalen. Med et lag som vi virkelig hadde tro på inn mot sluttspillet og som vi gledet oss til å følge ut sesongen.

Klubben er utrolig stolt av jobben spillerne og trener Audun Eskeland har gjort i år. Siste kamp spilt var 16. januar og måten gruppen har holdt fokus og intensitet oppe i håp om å få til et sluttspill er intet annet enn imponerende.

Nå ble likevel situasjonen ikke slik vi håpet. Med strenge tiltak i Viken frem til og med 11. april ville det ikke vært mulig for Bærum Basket, Asker Aliens og Kongsberg Miners å trene før tidligst 11. april. Det regnes også som usannsynlig at det åpnes opp igjen med en gang slik vi ser smittesituasjonen nå.

Dermed er elitesesongen over for Gimles herlige basketherrer. Vi takker for gode opplevelser og gleder oss til å følge fortsettelsen.

Les Neste

Ditt ønske om nyhetsbrev er registrert.
Oops! Noe gikk galt. Er epostadressen din rett?