Elite

Sparebanken Vest er vår nye hovedsponsor

Sparebanken Vest har i mange år støttet Gimle Basket gjennom samfunnsnyttige midler, nå blir Sparebanken Vest endelig å se på klubbens drakter som Gimle Baskets offisielle hovedsponsor.

Frederik Gnatt

Av

Frederik Gnatt

September 30, 2022

Milovan Savic med Sparebanken Vest på brystet i sesongåpningen mot Bærum Basket. Foto: Marianne Maja Stenerud.
Milovan Savic med Sparebanken Vest på brystet i sesongåpningen mot Bærum Basket. Foto: Marianne Maja Stenerud.

Gimle Basket er glade og stolte over å kunne offisielt si at vår nye hovedsponsor er Sparebanken Vest.

Sparebanken Vest har støttet klubben i flere år med samfunnsnyttige midler, og vi i Gimle Basket skal nå stolt spille med Sparebanken Vest på brystkassen i kommende sesonger.

- Gimle gjør utrolig mye bra for lokalmiljøet gjennom sine mange tiltak, og vi har derfor støttet dem med samfunnsnyttige midler gjennom flere år. Det er veldig gøy at vi nå endelig er med på sponsorsiden også, og får se logoen vår på drakten, sier banksjef i Sparebanken Vest, Jan-Tore Smith.

I 2017 hadde Gimle Basket fire lag påmeldt i regionale serier, i sesongen som startet forrige uke har det tallet økt til hele 24 lag i seriene U13 til U19. Denne utviklingen ville vi ikke kunne gjort uten støtten vi har fått i alle disse årene fra Sparebanken Vest.

Samtidig som vi har hatt denne enorme økningen i yngre lag har vi også hatt en formidabel suksess på elitenivå, toppet med Kongepokal for kvinner i 2019 og ikke minst for Gimleguttene forrige sesong.

- Noe av det unike med Gimle og Gimle-kulturen, er kombinasjonen av betydningsfullt bredde- og inkluderingsarbeid og en imponerende elitesatsing, som gjorde dem til norgesmestere forrige sesong. Vi ser at vi deler mange av de samme verdiene, og gleder oss til å samarbeide enda tettere fremover, sier merkevaresjef i Sparebanken Vest, Øyvind Harkestad.

Med Sparebanken Vest på laget tar klubben sats i kommende sesonger. Både for tilbud til nærmiljø og barn og unge - og til å ta nye steg på elitenivå.

Første sjansen til å se BLNO-guttene med Sparebanken Vest på fronten er lørdag 1. oktober kl. 17.00 når Tromsø Storm kommer på besøk til Gimlehallen.

Gimleguttene jakter sesongens tredje seier etter å knust Bærum Basket og Asker Aliens i sesongens to første kamper.

Sikre deg billett til kampen her: https://gimle.ticketco.events/no/nb/e/gimle_basket__tromsoe_storm

Hele Gimle Basket gleder seg enormt til å spille med Sparebanken Vest logo på drakten og til samarbeidet de kommende sesongene.

Les Neste

Ditt ønske om nyhetsbrev er registrert.
Oops! Noe gikk galt. Er epostadressen din rett?