Elite

Til helgen kommer flere landslagsstjerner - og Orvar Methlie

Lørdag blir det gjensyn med både landslagssjef Mathias Eckhoff og et par landslagsspillere på Bærum. På søndag kommer Orvar Methlie med rabatter og Gimles klubbkolleksjon.

Frederik Gnatt

Av

Frederik Gnatt

December 3, 2021

Det blir en skikkelig duell med flere landslagsspillere på lørdag. Fra venstre Lars Espe og Stian Mjøs. Foto: Thomas Sætren.
Det blir en skikkelig duell med flere landslagsspillere på lørdag. Fra venstre Lars Espe og Stian Mjøs. Foto: Thomas Sætren.

Denne helgen er det mulig å få med seg to kamper i Gimlehallen.
Lørdag kl. 14.00 mot Bærum Basket.
Søndag kl. 17.00 mot Tromsø Storm.

Når Bærum Basket kommer på besøk er det også et gjensyn med landslagssjef Mathias Eckhoff og spillerne Stian Mjøs og Sjurd Dyb Berg som begge var lagkamerater med våre gutter i den fantastiske seieren over Kosovo i Haukelandshallen forrige uke.

Mikkel Kolstad, Jørgen Odfjell, Lars Espe, Espen Fjærestad og Eivind Lamo var en del av 15 mannstroppen, hvor også Gimletrener Audun Eskeland var assistenttrener. Dette er to lag som kjenner hverandre godt og vet mye om hva det andre laget ønsker å få til. Kampene mot Bærum pleier å bli meget severdige og velspilte og vi satser på nok en fantastisk kamp i Gimlehallen. Gimle topper før helgens kamper tabellen og jakter sin 9. og 10. strake seier i sesongstarten.

Pauseskuddet oppe i 5000 kroner
Vi har også denne helgen pauseskuddet hvor man kan vinne 500 kroner til en nydelig middag på Brasilia, og om man treffer fra midtbanen er potten denne helgen på hele 5000 kroner.

Allerede søndag er det klart for en ny kamp når tabelljumbo Nidaros Jets kommer til Gimlehallen. Her må Gimleguttene tåle å være gigantiske favoritter, Nidaros har kun vunnet en av sine 13 kamper så lang denne sesongen.

Søndag kommer også Orvar Methlie fra Macron. Da åpner vi Gimlesalen en time før kamp og Orvar har med seg kleskolleksjonen til Gimle slik at alle kan både se og prøve klær for bestilling. Fra kl. 16.00 er det altså mulig å sikre seg årets julegaver med Gimleklær og medlemmer får minimum 40% prosent rabatt på klærne.

Baketunderholdning og julegaveshopping alt i en på søndag høres ut som en god plan. Vi håper å se mange av dere i hallen i løpet av helgen.
På grunn av smittesitasjonen i Bergen må tilskuere ha på seg maske i hallen.

Denne helgen har vår sponsor Mint Media sørget for at vi kan invitere alle barn og ungdom til og med 17 år gratis inn på kamp. For voksne kan man kjøpe billetter her (billettene er noe billigere på nett enn i døren): 
Bærumkampen: Kjøp billett her
Nidaroskampen: Kjøp billett her

Vel møtt i Gimlehallen denne helgen.

Les Neste

Ditt ønske om nyhetsbrev er registrert.
Oops! Noe gikk galt. Er epostadressen din rett?