Elite

Ubeseiret etter seks kamper - onsdag smeller det i Gimlehallen

Etter å vunnet alle sine først seks kamper denne sesongen blir det en skikkelig test i Gimlehallen på onsdag. Da kommer Frøya Basket på besøk og også de har til gode å tape denne sesongen.

Frederik Gnatt

Av

Frederik Gnatt

October 17, 2022

Milovan Savic var enorm mot Ammerud søndag. Foto: Marianne Maja Stenerud.
Milovan Savic var enorm mot Ammerud søndag. Foto: Marianne Maja Stenerud.

Gimle storspilte og ledet med så mye som 28 poeng i søndagens oppgjør mot Ammerud, men holdt på å rote det bort i fjerde periode. Ammerud kriget seg tilbake i kampen og kom helt ned til fire poeng under i siste periode. Stødig straffeskyting fra Milovan Savic avgjorde kampen og Gimle Basket tok med det sin sjette seier i sesongens sjette kamp.

Unge guarder og et lag som slapp foten fra gassen, skyldte Gimletrener Audun Eskeland på etter kampen. For selv om Gimle gjorde det unødvendig spennende i siste periode, må man også ta med seg at de første tre periodene var noe av det beste laget har prestert i år. Og det uten landslagsguard, Mikkel Kolstad, som var hjemme med sykdom.

Onsdag blir det et skikkelig storoppgjør i Gimlehallen. Et av norsk baskets mest spennende og viktigste oppgjør. Gimle Basket mot Frøya Basket. Forrige sesongs Norgesmester mot forrige sesongs seriemester. To av tre ubeseirede lag (pr. skrivende stund, Kongsberg Miners er det siste ubeseirede laget og skal spille mot Bærum tirsdag) i BLNO.

Gimle mot Frøya blir alltid tøft. Dette er alltid spesielle kamper og de har en tendens til å leve litt sitt eget liv.

Kampstart onsdag er 19.00.
Billetter kan du kjøpe eller reservere her: Gimle - Frøya

Vi gleder oss til å lage skikkelig stemning i Gimlehallen.

Les Neste

Ditt ønske om nyhetsbrev er registrert.
Oops! Noe gikk galt. Er epostadressen din rett?